IMMOBILISE

‘s WERELDS GROOTSTE GRATIS EIGENDOMSREGISTER

Immobilise.net, Immobilise.com en Immobilise.nl zijn samen ‘s werelds grootste gratis online registratiedienst voor eigendommen. Gebruikt door consumenten, bedrijven en overheden.

Het Immobilise systeem is 10 jaar geleden in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd naast de gelieerde sites van de Politie, namelijk NMPR en Telefooncheck / CheckMEND. Samen vormen deze systemen een zeer effectief instrument in het terugdringen van diefstal en het terugvinden van persoonlijke eigendommen door de rechtmatige eigenaar.

Het Immobilise Nationale Eigendom Register:

  • Maakt het de politie duizenden keren per dag mogelijk om de eigenaren van verloren of gestolen eigendommen te identificeren.
  • Actualiseert statussen van verloren of gestolen apparatuur en zorgt er onmiddellijk voor dat deze gerapporteerde informatie beschikbaar is voor de nationale politie.
  • Waarschuwt Telefooncheck - de database voor detailhandel en tweedehands handel - zodra een artikel als vermist wordt geregistreerd.
  • Vereenvoudigt verzekeringsclaims en opstellen van processen verbaal door het verstrekken van eigendomscertificaten met datumstempel.

De hierboven genoemde unieke eigenschappen zijn gratis beschikbaar voor Immobilise gebruikers. Bezoek onze NL, US of UK pagina's voor meer informatie:

NL Immobilise Eigendom Register: www.immobilise.nl

US Immobilize Eigendom Register: www.immobilize.net

UK Immobilise Eigendom Register: www.immobilise.com

 

 

 

Ondersteund door de politie, detailhandel en consumenten, bevat het Immobilise Eigendomsregister meer dan 28.000.000 artikelen, en dat aantal groeit met de dag.