Over ReciperoXS

ReciperoXS is leidend in het verzamelen van data en innovatief in preventie van fraude en diefstal van mobiele telefoons. ReciperoXS biedt een scala aan oplossingen aan rondom de verzameling en de analyse van data. Deze diensten dragen dagelijks bij aan de besluitvormingsprocessen van miljoenen transacties.

Device-led data specialists

De diensten van ReciperoXS worden o.a. gebruikt door politiediensten, telecomoperators, verzekeraars, recyclebedrijven, detailhandelaars, pandjeshuizen en consumenten van over de hele wereld.

ReciperoXS (Recipero Access B.V.) is een joint venture tussen Recipero en PortingXS. Deze twee bedrijven hebben hun krachten gebundeld om de uitrol van ReciperoXS' Ecosysteem te realiseren voor bedrijven, consumenten en rechtshandhaving in Nederland.

 

De synergie tussen Recipero en PortingXS heeft gezorgd voor een snelle implementatie van de oplossing en is bedoeld om dezelfde voordelen op te leveren als dat nu al voor verschillende doelgroepen en markten het geval is in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Meer informatie: