INDUSTRIE SECTOREN

OPLOSSINGEN BIEDEN AAN WERELDWIJDE ORGANISATIES

ReciperXS's werkt al 15 jaar met toestel gedreven data. In een periode van ongelofelijke groei en vooruitgangen in de markt. Daarom is onze kennis en ervaring zo intrinsiek verbonden met verschillende kern sectoren:

 

Telecoms Sector

TELECOM

Telecom is key in de huidige verbonden wereld en is vaak de bron van de data waarmee we werken. Wij bieden intelligentie over de geschiedenis van een individueel toestel, over de distributie kanalen en netwerk systemen heen. ReciperoXS ‘s in inmiddels geïntegreerd met veel aspecten van deze sector.


Retail Sector

RETAIL, INRUILHANDEL & RECYCLING

ReciperXS's werkt met veel van de grootste retailers en recyclers in de wereld om hun te helpen met hun uitdaging van het verwerken van mobiele consumenten elektronica.

Onze oplossing biedt voordelen door de gehele levenscyclus van consument e elektronica. Wij helpen retailers hun voorraad te controleren en te identificeren van diefstal en lekkages. Inruilhandelaren gebruiken ReciperoXS ‘s intelligentie om te conformeren aan de wetgeving. Recyclers gebruiken ReciperoXS ‘s diensten om te zorgen dat ze niet handelen in gestolen goederen of aangetaste toestellen om te voorkomen dat ze geconfronteerd worden met onnodige kosten.


Insurance Sector

VERZEKERING

ReciperoXS ‘s werkt samen met zowel de commerciële als publieke sector om te ontwerpen, bouwen en onderhouden van toepassingen die eigendommen en consumenten registraties vastleggen met brede toepassingen. Het onderliggende principe is het verstrekken van snelle en real time intelligentie.

ReciperoXS ‘s Patriot oplossing biedt intelligentie in de eerste fase van een frauduleuze claim. Dit biedt enorme besparingen als het kosten voorkomt van het schikken van frauduleuze claims. Nacalculatie intelligentie biedt verzekeraars de kans om uitbetalingen te herroepen als het duidelijk is dat een claim niet terecht was.


Goverment Sector

WETGEVING & OVERHEIDSFUNCTIONARISSEN

ReciperoXS is lid van de UK Government Secure Communities Network (SCN) en een betrouwbare FBI data verwerker. In die hoedanigheid besteden we veel aandacht aan data beveiliging en borging van bescherming van alle data die we verwerken door middel van strikte accreditatie en toetsing.

Met deze organisaties zijn ReciperXS's intelligentie oplossingen van belang in de strijd tegen criminele activiteiten en helpen ze in het vervolgen van zaken en in het opsporen van serieus georganiseerde criminaliteit.

Deze oplossingen vormen een integraal gedeelte van een nationale strategie in de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk om mobiele toestelcriminaliteit tegen te gaan. ReciperoXS ‘s biedt ook advies aan andere landen wereldwijd voor het bouwen van systemen en processen om soortgelijk situaties tegen te gaan.


Financial Sector

FINANCIELE INSTITUTEN

Het gebruik van mobiel toestellen is geïntegreerd in alle financiële operaties en groeiplannen. ReciperoXS ‘s diensten ondersteunen miljoenen transacties per jaar en in die hoedanigheid biedt het de intelligentie om aangetaste toestellen weg te houden van risicovolle transactieverificaties en twee-weegs authenticaties.