StockWatch

Actieve Detectie van Diefstal van Voorraad

 • Wacht niet op een inventarisatie van de voorraad om vast te stellen dat je telefoons mist.
 • Bewaak diefstal door personeel.
 • Ontvang een waarschuwing zodra de dief probeert te verkopen.

Welke problemen pakt StockWatch™ aan?

Stock Control

Het is bekend dat voorraden in de detailhandel moeilijk zijn te beveiligen. Evenzo is het verlies van mobiele telefoons die aan medewerkers zijn verstrekt, lastig te managen. Mobiele telefoons zijn een echte uitdaging omdat ze: /p>

 • Duur zijn
 • Talrijk zijn
 • Relatief klein zijn

Onbetrouwbaar personeel dat bekend is met het inventarisatie- en voorraadbeheer-proces kan af en toe een paar telefoons ontvreemden zonder dat het opvalt. Zelfs bij een dichtgetimmerd business-proces dat missende voorraad detecteert, is het vaststellen van het precieze ontvreemdingsmoment vaak onmogelijk.

Zo werkt StockWatch

De oplossing voor het probleem van diefstal van eigendom en voorraad is tweeledig.

 1. Een onafhankelijk systeem waarin het eigendom en voorraad is vastgelegd.
 2. Er moet betrouwbaar aangetoond kunnen worden dat de voorraad zich niet op de juiste plek bevindt.

StockWatch informeert het ReciperoXS' Ecosysteem door activiteiten bij politie, verzekeraars, handelaren en pandjeshuizen en zelfs individuele consumenten op een veiling of gelinkte verkoopsites te detecteren. Wij matchen deze activiteiten van producten die voorzien zijn van een IMEI- of serienummer die door jou zijn bestempeld als voorraad en wij waarschuwen je wanneer iemand ze probeert te verhandelen.

StockWatch biedt real-time business informatie

StockWatch™ biedt real-time business informatie Je ontvangt real-time alerts als iemand anders een mobiele telefoon uit het magazijn probeert te verkopen. Daarbij geven wij ook als resultaat een waarschuwing naar de handelaar met de strekking dat zij de telefoon niet moeten accepteren, zodat de dief niet kan profiteren van zijn diefstal.

Suspect file

Niet alleen voorziet het jou en de politie van waardevolle informatie over de tijd en plaats, maar dient het ook als afschrikmiddel voor de dief die zich de volgende keer wel twee keer zal bedenken, omdat ze niet makkelijk de waarde kunnen verzilveren.

Het is een simpele oplossing die vooral werkt door ReciperoXS’ unieke aanwezigheid bij handelaren over de wereld. Of het nu fysieke winkels zijn of online handelaren, de makkelijkste weg naar winst en de motivatie om nog een keer te stelen wordt voor fraudeurs weggenomen.

Gebruiksvoordelen

StockWatch is een krachtig instrument dat toegepast kan worden bij veel verschillende type goederen en bij alle mogelijke situaties waar verdwijning uit het magazijn mogelijk is.

 • Pro-actieve waarschuwingen bij diefstal uit magazijn of van bezit.
 • Werkt door de gehele logistieke keten
 • Makkelijk te integreren zonder impact op magazijn- of eigendomsproces
 • Handelaren krijgen een waarschuwing om dergelijke toestellen te kopen
 • Dieven zullen zich snel realiseren dat contract-fraude minder winstgevend is
 • Geeft een beeld van activiteiten van klanten

 

StockWatch

Real time handelsoverzicht

Wat weet StockWatch van handelsactiviteiten?

StockWatch heeft toegang tot ReciperoXS ‘s Diefstal Reductie systeem inclusief overzicht van duizenden handelaren die onze diensten gebruiken om te voorkomen dat bezittingen worden gekocht bij fysiek verkooppunten.

Online partners en tienduizenden individuele kopers op veilingen en gekwalificeerde sites wijzen ze ons ook op handelsactiviteiten.

 

StockWatch

Beveiligde en geanonimiseerde data

Welke informatie moet je overhandigen?

1 keer per dag (of vaker wanneer mogelijk) deel je met ons de serienummers van artikelen waar je eigenaren van bent geworden of die je verkocht hebt.

Persoonlijke informatie is absoluut niet verreist. Wanneer wij waarnemen dat er handel plaats vindt tussen deze twee datums kunnen we afleiden dat het gestolen is.

 

Interesse?

Neem met ons contact op om je zakelijke wensen in kaart te brengen. Gratis en geen obligate proefperiodes. Een concept vrij van risico.

Overhandig serienummers en aanschafdatum van voorraad aan- of verkopen en wij zullen aantonen hoe StockWatch kan helpen om controle op je voorraad te verbeteren..

Kantoor Nederland: +31 (0) 70 219 99 99

Kantoor Engeland: +44 (0) 1453 853520

Verkoop: support@reciperoxs.nl

 

 

ReciperoXS werkt samen met:

Accreditatie

Terug naar het begin

© ReciperoXS 2000-2017 · Privacy en Cookies · Voorwaarden