Voorwaarden

ReciperoXS heeft haar dienstverlening ondergebracht bij verschillende websites en diensten. Voor de voorwaarden van een specifieke dienst of website verwijzen wij naar de desbetreffende website of een van ondergenoemde links.

Immobilise gebruikers

Voor meer informatie over de privacy-policy en de gebruiksvoorwaarden van de Immobilise diensten: ga naar www.immobilise.nl en klik op het gewenste onderdeel

Telefooncheck gebruikers

Voor meer informatie over de privacy-policy en de gebruiksvoorwaarden van de Telefooncheck diensten: ga naar www.telefooncheck.nl en klik op het gewenste onderdeel.

Voorwaarden voor het gebruik van de ReciperoXS website

ReciperoXS is eigenaar van de reciperoxs.nl website en de daar geplaatste inhoud. Door de site te bekijken en bezoeken ga je akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Copyright

Het ontwerp en de inhoud van de website of nieuwsbrieven zijn beschermd door copyright © ReciperoXS. Je mag informatie van de site downloaden en/of printen voor eigen gebruik. Reproductie van (of een gedeelte van) de site voor elke andere toepassing is verboden zonder schriftelijke toestemming van ReciperoXS.

Neem contact op met ReciperoXS om toestemming te krijgen.

Disclaimer

We behouden ons het recht voor om de informatie op deze website (inclusief de voorwaarden) op elk moment te wijzigen. We adviseren daarom om bij elk bezoek goed te controleren of de voorwaarden zijn gewijzigd.

ReciperoXS accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor enige vorm van schade, verlies of virussen ontstaan vanuit het gebruik van de website of andere gelinkte websites.

Privacy & Cookies

Voor meer informatie over privacy en policy, ga naar de privacy en cookie policy

Toegankelijkheid

ReciperoXS heeft zichzelf tot doel gesteld om, door een continu programma van updates en verbeteringen, deze website zo toegankelijk mogelijk te maken.

  • Tekstgrootte: Je kunt de tekstgrootte aanpassen via de browser-settings. Zie de browserinstellingen voor meer informatie.
  • Consistente paginakoppen en titels: Een consistente koppenstructuur wordt gebruikt om te voldoen aan hedendaagse technologie.
  • Contrasterende kleuren: We proberen het kleurgebruik met betrekking tot achtergronden en teksten zo contrasterend mogelijk te maken. Dit is ook eventueel aan te passen in de browser instellingen.
  • Alternatieve teksten voor afbeeldingen: Alle afbeeldingen zijn voorzien van zogenaamde alt tag attributen. De alt tag staat op 0 waar een afbeelding van ondergeschikt belang is, om de leesbaarheid te vergroten.
  • Beschrijvende links: Alle koppelingen zijn zo omschreven zodat ze duidelijk maken wat de uitgevoerde actie is van volgen of klikken. Tevens geven we aan of links in een nieuw of bestaand venster openen..

Contact met ReciperoXS

Jouw mening is belangrijk! We waarderen je mening over de website, voorwaarden en dienstverlening. Neem hiervoor contact op via: support@reciperoxs.nl

Per post: ReciperoXS, Schenkkade 50,
2595AR Den Haag